Hva spiser dere på juleaften?

I alle år har vi hatt som tradisjon å spise pinnekjøtt. Når lukta av pinnekjøttet sviver rundt i huset da er det juleaften :) ...og så godt, nam, jeg gleder meg :)

Til dessert er det riskrem og jordbær, med mandel i :) Og merkelig nok, er det alltid barna som får hver sin mandel og pakke. Slik blir "ventetiden" forkortet en smule :) Ofte er det et spill/aktivitet i mandelgave hos oss ;))

Hva spiser dere på juleaften?

Ønsker dere alle en fredelig og fin julefeiring!

Juleklem

4 kommentarer

casahappy

20.12.2012 kl.20:50

I år som ifjor og året før der så blir det Fjordland juletallerken...enkelt og greit når det bare er min elskede og meg:)) Og det faktum at jeg ikke kan lage mat så sender jeg en ekstra stor takk til Fjordland:))

Mariann Sæther Tokle

20.12.2012 kl.21:25

Pinnekjøtt og svineribbe hvis vi har besøk av noen som ikke liker pinnekjøtt, ellers kun pinnekjøtt. Riskrem eler multekrem til dessert flere timer etter middag for vi er for mett til å spise desserten rett etter:)

tanjaravn

20.12.2012 kl.23:07

ribbe, pølser og juleskinke.. liker ikke ribbe jeg, blir egentlig kvalm av det.. men har forsøkt å bytte det ut, og da ble det liksom ikke jul.. sukk.. tradisjonen sitter hardt i.. men jeg har ihvertfall denne juleskinken da, og den er helt ok.. tenk, før så var julemat det flotteste som fantes,nå er ribbe det billigste du får.. HM..?? skulle gjerne hatt pinnekjøtt, for det elsker jeg.. men, men en hedemarking som mann, kan jeg bare glemme det.. ja ja.. God jul

muumimamma

21.12.2012 kl.00:58

Jeg har vokst opp med kalkun på julaften, og risken med jordbærsaus til dessert, og selvfølgelig mandel i!

Men gubbelille er vant til pinnekjøtt, og ungene syns ikke kalkun er godt, ei heller pinnekjøttet liker de, så vi har brukt ribbe, medisterkaker og julepølse med div tilbehør de siste årene.

Jeg liker alle disse rettene, selv om jul for meg er en stor dampende kalkun på bordet, fyllt med epler og svisker :) Men når det er sagt, så kunne jeg gjerne spist lutefisk også til jul, det er jo bare digg :))

Til dessert er det fremdeles riskrem som er tingen, heldigvis!

Skriv en ny kommentar

milagres

milagres

37, Stavanger

I min hverdag er det viktig med mye humor. Håper med denne bloggen å spre litt glede i andres hverdag. Visdomsord, humor og litt seriøse innlegg vil prege denne bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits